Nyhetsbrev juli 2017
Serveringstillstånd
Som många av er vet fick restaurangen sitt tillstånd indraget strax innan midsommar.
Ansökan om förnyelse av tillstånd som görs efter år 1, inkom några dagar sent, vilket resulterade i en kontroll och därefter tillfälligt indraget tillstånd. Att sedan göra en helt ny ansökan har tagit tid, och det man väntar på nu är ett tillsynsbesök från räddningstjänsten. Vi ser hoppfullt på att tillståndet är tillbaka under nästa vecka, dvs vecka 30.

Medlemsundersökning
Under maj och juni utförde vi en anonym medlemsundersökning för att ta reda på hur ni medlemmar trivs hos oss och hur ni ser på vår golfklubb, samt för att kunna förbättra vår klubb.

Resultatet av undersökningen ligger nu uppe på vår medlemssida på hemsidan.

ICA´s Kräftgolf
Missa inte årets upplaga av populära ICA Edsbergs Kräftgolf, som går av stapeln lördag 12 augusti. Tävlingen spelas som 2-manna texas scramble, där minst 8 utslag per person måste räknas. Kanonstart 13.00.  Startavgift 350:-/pers (+ ev.tävlingsgreenfee) Lunch samt kräftbuffé med tillbehör är inkluderat i priset. NYTT för i år är att det kommer vara pris för bästa klädsel!!! :)

Jonas Lekman slutar
Vår tränare Jonas Lekman går vidare i sin karriär och kommer fr.o.m. oktober att jobba på Roslagens GK i en kombinerad Klubbchefs- & tränartjänst. Jonas finns kvar hos oss till sista september.
Vi önskar Jonas lycka till på sin nya tjänst, men får nöjet att jobba tillsammans ett par månader till.

Aktuella kurser & läger

SENIORLÄGER

Under tre förmiddagar går vi noggrant igenom tre viktiga delar av golfspelet.

¤ Närspel - korta och långa inspel mot green (10-60 meter)
¤ Sving och utslag - stabilare sving och längre utslag
¤ Puttning - 3 viktiga grunder - sikte, längdkontroll och greenläsning

Datum: 14-16/8 (måndag-onsdag) Tid: 09.00 - 11.00

Antal platser: 12
Pris: 995:-

Anmälan sker via denna länk.

GRÖNT KORT KURSER

Har du vänner eller bekanta som går i tankarna att börja spela?
Vi erbjuder Grönt kort kurs med våra PGA PROs för 3995:- inkl. medlemskap under  resyerande del av 2017. Ett perfekt sätt att komma igång med sin golf och samtidigt komma in i gemenskapen i Sollentuna GK.

¤ 15-16/8    tisdag och onsdag (10.00-14.00)
¤ 16-17/9    lördag och söndag (10.00-14.00)

Anmälan sker via denna länk.

JUNIORLÄGER

¤ Sommarläger 14-17 augusti. 1395:-

Juniorer som är mellan 8-12 år ska självklart vara med på denna roliga aktivitet. Vi kommer att träna, spela och ha skoj ihop.

Syftet är att få prova på och utveckla sitt golfspel. Vi tränar på förmiddagen under tre timmar måndag – onsdag. Vi bjuder på saft och bulle! Torsdagen blir en tidig morgon med samling för alla vid 07:00. Vi spelar tillsammans på banan och avslutar med korvgrillning.

Anmälan sker via denna länk