1_junior

Jesper Günther, ansvarig för Juniorbloggen

Utomhusträning - status

2014-04-14

Tack alla föräldrar som anmält så många juniorer till årets utomhusträning. Vi jobbar med anmälningarna och skapar grupper efter ambitionsnivåer och kompisar. Om något inte hunnit anmäla sig ännu går det fortfarande bra att maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Vi fyller på grupperna till alla har lagom många juniorer.

Utbildningsdag för juniorledare 27 april

2014-04-05

27 april är det utbildningsdag för alla föräldrar som vill vara ledare. Niclas och Jonas kommer att gå igenom Svenska Golfförbundets nya utbildningsplan för juniorer och ledare som heter Golfäventyret. Vi går igenom många praktiska övningar och nya teorier som ni redan nu kan se på länkenhttp://iof4.idrottonline.se/SISUIdrottsbocker/Produktwebbar/Golf-Golfaventyret/ . Vill du vara med anmäl dig här Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. '..

Uppstartsmöte på klubben 27 april

2014-03-27

Boka in uppstartsmötet den 27 april kl 13.00 redan nu. Vi kommer att informera om årets utomhusträning, tävlingar, sommarläger mm.

Utomhusträning på klubben

2014-03-26

Nu är årets inbjudan till utomhusträningen utskickad. Saknar ni brevet så finns det här på hemsidan. Anmäld dig gärna redan idag till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ' så vi kan starta indelningen i grupperna.

Inbjudan 2014

Inomhusträning i Golfpunkten

Inomhusträningen 2014 startar den 27e januari på Golfpunkten i Rosenkälla. Samling 18.45 och träning mellan 19 och 20. För mer info maila JK, mailadress på Juniorernas startsida.