1_junior

Jesper Günther, ansvarig för Juniorbloggen

Många SoGK-juniorer på Touren

2014-06-28

Sollentuna GK stod för den största spelartruppen på SGDF Mini Tourens fjärde omgång. Trots avståndet till Ingarö GK lockades sju morgonpigga Sollentuna juniorer till tävlingen. Förutom framgångarna att vi är så många lyckades Jacob även knipa andra platsen för andra gången i rad. Flera juniorer i breddverksamheten tävlar nu också i SGDF Rookie Tour och jag hoppas snart få skriva om fler framgångar.

Betalningsinformation

2014-06-10

Juniorernas hemmaläger startar snart (15-18 juni) och med det önskar vi även inbetalning av avgiften. Bankgirokonto för inbetalning är 870-7564. Märk betalningen med namn och läger. Lägret kostar detta år 1395kr och då ingår måltider, träning med pro, spel på banan och tävlingar.

Skandia Cup

2014-06-10

Skandia Cup kvalet är den 17 juni. Vi samlas kl 12.30 för fotografering. Tävlingen genomförs under eftermiddagen. Glöm inte att anmäl dig på golf.se

Juniorläger 15-18 juni

2014-05-21

Nu är det dags att anmäla sig till juniorernas hemmaläger. Lägret riktar sig till juniorer i ALLA träningsgrupper och vi kommer samarbeta med Team Sollentuna. Ett av målen med lägret är att alla juniorer träffas, har kul tillsammans och känner igen varandra på klubben. Vi kommer att träna, spela och informera om regler och speltaktik mm. Välkommen med din anmälan redan nu till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Juniorläger 2014

Första träningstillfället

2014-05-04

Första träningsdagen genomförd i hagel, snö och kraftiga kalla vindar. Idag var det tufft att spela bra på banan men tydligen inte för alla juniorer. Gustav Fagerberg lyckades skrapa ihop 22p och många var nära sitt HCP. De allra yngsta juniorerna återvände till rangen för ytterligare träning efter sin tidigare träning och runda på 6-hålsbanan. Mycket bra träningsinställning! Sammanfattningsvis en mycket bra start på säsongen.Onsdagsträning från kl 17.Vi börjar nu onsdagsträningen från kl 17 denna vecka. Vi tränar lite på rangen och de som vill tar en snabb runda på banan.

Juniorloppis och första träningstillfället

2014-04-30

Nu på söndag har vi juniorloppis vid bollmaskinen vid rangen. Passa på att fynda eller sälj urvuxna golfprodukter.Inlämning sker mellan kl 9-10.

Vill även upplysa om att vi har första utomhusträningen samma dag. Detaljerad information på sidan för respektive träningsgrupp.

Utomhusträning - anmälda juniorer

2014-04-26

Då jag inte personligen hunnit svara på alla anmälningar till utomhusträningen lägger jag ut anmälningslistan på länken nedan. Om du saknar ditt namn på listan mejla eller kontakta mig så uppdaterar jag listan.

Välkomna till uppstartsmötet nu på söndag kl 13.00-14.00 i klubbhuset

Anmälda Juniorer

Utomhusträning - status

2014-04-14

Tack alla föräldrar som anmält så många juniorer till årets utomhusträning. Vi jobbar med anmälningarna och skapar grupper efter ambitionsnivåer och kompisar. Om något inte hunnit anmäla sig ännu går det fortfarande bra att maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Vi fyller på grupperna till alla har lagom många juniorer.

Utbildningsdag för juniorledare 27 april

2014-04-05

27 april är det utbildningsdag för alla föräldrar som vill vara ledare. Niclas och Jonas kommer att gå igenom Svenska Golfförbundets nya utbildningsplan för juniorer och ledare som heter Golfäventyret. Vi går igenom många praktiska övningar och nya teorier som ni redan nu kan se på länkenhttp://iof4.idrottonline.se/SISUIdrottsbocker/Produktwebbar/Golf-Golfaventyret/ . Vill du vara med anmäl dig här Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. '..

Uppstartsmöte på klubben 27 april

2014-03-27

Boka in uppstartsmötet den 27 april kl 13.00 redan nu. Vi kommer att informera om årets utomhusträning, tävlingar, sommarläger mm.

Utomhusträning på klubben

2014-03-26

Nu är årets inbjudan till utomhusträningen utskickad. Saknar ni brevet så finns det här på hemsidan. Anmäld dig gärna redan idag till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ' så vi kan starta indelningen i grupperna.

Inbjudan 2014

Inomhusträning i Golfpunkten

Inomhusträningen 2014 startar den 27e januari på Golfpunkten i Rosenkälla. Samling 18.45 och träning mellan 19 och 20. För mer info maila JK, mailadress på Juniorernas startsida.