3_junior

Jesper Günther, ansvarig för Juniorbloggen

Uppstartsläger april 2016

2016-01-29

Nu är det dags att anmäla sig till vårens uppstartsläger för 2016. Lägret riktar sig till dig som har kommit en bit på väg med din golf (hcp 36 eller bättre) och vill komma igång inför vårens träningar och tävlingar på ett bra sätt.Vi kommer att bo på Vesterby strax söder om Linköping där vi har tillgång till enklare boende i dubbelrum med gemensam dusch och toalett (enkelt men fräscht).

På lördagen spelar och tränar vi på Vesterby och på söndagen åker vi till Linköping och spelar Landeryd Norra som under 2015 var värd för en tävling på Nordea Tour.

Kostnad för 2 greenfee, 2 övernattningar, 2 luncher/frukost, middag på lördagen samt träning med medföljande tränare från klubben är 1 995 kr (priset gäller både junior och vuxen). Målsman som följer med men inte spelar betalar 1 395 kr.

Ingen gemensam transport kommer att ordnas men vi hjälper gärna till att ”para” ihop mindre grupper om ni önskar (ange det i så fall i anmälan). Vi räknar med att ha en ”drop-in” i Vesterby på fredagen beroende på när deltagare kan lämna Stockholm på fredagen.

Bindande anmälan senaste den 12 februari till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (tyvärr tidigare än andra år pga att trycket på träningsläger är stort på Landeryd och de behöver veta hur många vi är som kommer). Vid anmälan önskar vi få namn på deltagare samt om det avser junior eller vuxen (inkl om vuxen ska spela eller inte).

Inbjudan i pdf-format här.

Juniorläger juni 2016

2016-01-28

Anmälan till samtliga läger kan göras antingen i receptionen eller på mail till  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Tränarna och juniorsektionen kommer förbehålla sig rätten att inrikta barnen mot rätt läger.

Läger nivå 1 och 2

20-23 juni halvdag (9-12 eller 13-16)
Läger för yngre barn  (8-11 år), de som spelar lite, de som vill börja på nytt, de som vill prova på.
I lägret ingår träning, bollar, mellanmål samt sista dagen spel på banan.
Max antal deltagare 24.
Deltagaravgift 1 395 kr

Läger nivå 3

19-22 juni heldag (9-16)
Läger för de barn som tävlar, de som är träningsambitiösa, de som är lite äldre och som kan klara sig självständigt såväl runt klubbhus som på banan.
Lägret avslutas med att deltagarna spelar Skandia Cup klubbkval söndagen 19 juni.
I lägret ingår träning, bollar, mellanmål, lunch, "tävlingar" samt spel på banan.
Max antal deltagare 24.
Deltagaravgift 1 595 kr

Vinterträning juniorer

2015-12-15

Nu är det hög tid att börja tänka på nästa golfsäsong. För att komma väl förberedda till den är det dags att börja träningen inomhus med oss.

I år vill vi att träningen ska ge en riktigt bra start inför våren så vi inför max två juniorer per träningsmatta. Niclas och Jonas kommer även att gå igenom fler övningar som ger en bra grund för egen träning. Som tidigare är vår träning på måndagar och denna gång uppdelad i tre grupper, den första mellan 17 och 18, den andra mellan 18 och 19 och tredje gruppen mellan kl 19 och 20.

Efter våra tider tränar elitjuniorerna så vi kommer att vara många från Sollentuna GK på plats.

Första tillfället är den 18 januari och därefter 25 jan, 1 feb, 8 feb, 15 feb, 22 feb, 7 mars, 14 mars, 21 mars och 4 april, dvs totalt 10 tillfällen.

Mera information här

Titta på Juniorblogg 2015